Е

БАКБ подкрепя най-оригиналната зелена идея за PARK(ing) Day 2016

PARK(ing) Day ще се случи за шеста поредна година на 30 септември, петък в град София! И през 2016 г., глобалното събитие ще обедини граждани, неправителствени организации, представители на частния бизнес и други, около креативните идеи  за временно преобразяване на определени паркоместа в града.

Българо-американска кредитна банка, която е партньор на събитието от самото начало, отправя предизвикателство, към всички желаещи да се включат в инициативата. Тази година БАКБ ще подкрепи финансово реализацията на най-добрата паркинг идея!

За целта е нужно да изпратите кратко описание на идеята в свободен текст, снимка или друга визуална форма на адрес office@credobonum.bg със заглавие PARK. Екипите на фондация Credo Bonum и БАКБ ще изберат едно от най-оригиналните предложения и ще финансират неговото осъществяване. Краен срок за участие – 16 септември.

Условията за участие са две:
-  предложението за преобразуване на паркинг локация да не се е случвало досега в изданието в София
- идеята трябва да бъде насочена към някой от критериите: отговорно отношение към природата, мобилност или прекрояване на градските пространства в полза на хората, за сметка на автомобилите.

Търсим вашите нестандартни, оригинални и позитивни идеи - независимо дали искате да организирате работилница по варене на сладко от малини или да сключите брак на паркинга!

Коментари